Trenčín, interiér SE-ENEL

INVESTOR SE ENEL
PROJEKT 05/2012 - 07/2012

Předmětem projektu je řešení vnitřní dispozice stávajících prostor kanceláří a navazujících pomocných prostor v objektu administrativní budovy v Trenčíně. Řešené prostory se nacházejí na prvním až čtvrtém nadzemním podlaží stávajícího objektu.

Jednotlivé kanceláře jsou pojaty jako prostory pro osoby z jednoho oddělení, tzv. team space. Takovéto prostorové kanceláře jsou stavebně odděleny od komunikačních prostor. Maximální počet pracovních míst je dán velikostí útvaru.  Pro optické propojení s komunikačními prostory jsou stěny do chodby navrženy částečně jako celoprosklené.

Barevnost byla zvolena v základních barvách - hlavní komunikační koridory budou opatřeny barevnou epoxidovou stěrkou – barva modrá, podhledy Heradesign – odstín přírodní šedá, dveře i stěny jsou ve smyslu standardu v bílé barvě.